Halle Berry nu are voie să se mute cu fiica sa în Franța

260
Halle Berry nu are voie să se mute cu fiica sa în Franța - halleberry-1352900348.jpg
Un judecător de la o instanță din Los Angeles i-a interzis actriței Halle Berry - care este implicată într-o aprigă dispută cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry, privind custodia fiicei lor, Nahla, - să se mute cu copilul ei în Franța, potrivit Mediafax. 


Berry vrea să-și crească fiica în vârstă de 4 ani în Franța, unde există legi mai aspre împotriva paparazzilor, însă tatăl micuței, modelul canadian Gabriel Aubry, s-a opus acestei decizii.

Cei doi foști parteneri, care s-au despărțit în februarie 2010, după o relație de cinci ani, sunt implicați într-o aprigă dispută judiciară pentru custodia fiicei lor.

Halle Berry a depus o cerere la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California, în care a cerut permisiunea de a se muta în Franța, pentru că se teme pentru viața fiicei ei. Însă, vineri, cererea i-a fost refuzată.

Un tribunal american a decis deja ca Gabriel Aubry să poată să își viziteze fiica doar în prezența unei terțe persoane, care să supravegheze acele întâlniri și să se asigure că Nahla este în siguranță. Justiția americană i-a cerut deja modelului canadian să urmeze mai multe cursuri de terapie și consiliere.

Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce a declarat că fosta lui parteneră de viață, actrița americană Halle Berry, este o "negresă". Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuței, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

De asemenea, în aprilie, Halle Berry a fost obligată printr-o hotărâre emisă de un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să plătească fostului ei partener de viață, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.497 secunde