"Habar n-am cine e Mantea. Nu o cunosc și nici nu am timp să o cunosc"

304
Cu o relație de numai două luni cu Gabi Bădălău, Andreea Mantea spune că trăiește o poveste de dragoste frumoasă și serioasă cu acesta. De cealaltă parte, senatorul Bădălău, tatăl lui Gabi, susține că nu o cunoaște pe brunetă și nici nu are de gând.

Nicolae Bădălău spune că fiul lui a avut atâtea femei încât nici nu-și dorește să-i cunoască iubita.

"Gabi stă de cinci ani la București, are afacerile lui, nu e lângă mine să știu cu cine umblă. Nu mi-a povestit de nicio iubită, nu știu nimic. La câte a avut el, crezi că îmi spune de fiecare în parte? Habar n-am cine e Mantea. E cântăreață? Ce face? Nu știu cum arată, habar n-am cine e fata asta! Nu o cunosc și nici nu am timp să o cunosc", a precizat acesta pentru Ring.

Referitor la nuntă, Nicolae Bădălău a recunoscut că nu-și mai face planuri cu fiul lui deoarece a avut multe "viitoare":

"Gabi are 26 de ani, nu cred că are în cap să se căsătorească. Dar, când o să aleagă și o să mi-o prezinte, nu am eu treabă. E alegerea lui și nu mă bag. Așa mi s-a zis și de aia de la Moldova (n.r. - Ramona Gabor), că se însoară și... Ăsta a avut multe viitoare! (Râde.) Nu știu ce relație are el cu fata asta, nu știu dacă e aventură sau ce e", a încheiat senatorul.

Cu toate că Andreea Mantea și Gabi Bădălău formează un cuplu, fantoma trecutului alături de Ștefan Stan continuă să nu-i de-a pace brunetei.

Invitată, săptămâna trecută, în emisiunea "La Măruță", Andreea a vorbit foarte puțin despre noua sa dragoste, cu Gabi Bădălău și chiar a evitat să îi transmită acestuia un mesaj de suflet, la aniversare a două luni de relație, însă părea că nu se mai poate opri din a vorbi despre fosta iubire.

Astfel, Andreea a mărturisit, din nou, că dintre toți bărbații care au cerut-o de soție, Ștefan Stan este cel căruia i-a spus "DA", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0623 secunde