Gina Pistol: "Decât fără prezervativ, mai bine fără sex"

Vineri, 11 Noiembrie 2011, 17:40
2073

Articole recomandate

Gina Pistol va fi gazda unui show incendiar care va avea loc sâmbătă noaptea într-un club din București. Cei prezenți la eveniment o vor putea admira pe frumoasa blondă, care va îmbrăca cele mai sexy ținute.

Evenimentul se anunță a fi unul incendiar, iar Gina va fi personajul principal. Showul va fi unul de cabaret, iar pe această cale vedeta a ținut să le transmită tinerilor un mesaj.

"Decât fără prezervativ, mai bine fără sex. Consecințele pot fi nedorite și te pot afecta o viață întreagă. În astfel de momente trebuie să fii cerebral și să gândești că prezervativul este colacul tău de salvare. Se poate să ai și plăcere fără limite și protecție maximă. Este foarte simplu!", a povestit Gina Pistol.

Gina spune că multe persoane apropiate ei au avut parte de neplăceri din cauza sexului neprotejat. "Știu că sexul neprotejat poate avea consecințe nedorite, iar în jurul meu au fost multe persoane care din neglijență, nepăsare sau neștiință au riscat totul fără motiv. Cu toate că suntem în anul 2011, sunt mulți cei care nu folosesc deloc prezervativul atunci când întrețin relații sexuale, iar acest lucru mi se pare alarmant", a mai comentat vedeta.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.4672 secunde