Gigi Becali, în pelerinaj la Muntele Athos

136
1
Gigi Becali, în pelerinaj la Muntele Athos - gigi-1428338981.jpg
La trei zile de la eliberarea din peninteciarul Poarta Albă, finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a plecat luni într-un pelerinaj la Muntele Athos, urmând să se întoarcă de Paște.

La plecare, Becali a spus că acolo sunt "frații lui, călugării" și că se va ruga pentru România și oamenii din România, potrivit B1.ro.

Finanțatorul FC Steaua a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare, decizia fiind luată vineri de Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

adi
6 aprilie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Gigi Becali, eliberat condiționat
Marţi, 31 Martie 2015
Stire din Eveniment : Ultimele emoții pentru Gigi Becali
Pagina a fost generata in 1.6676 secunde