Ghid de bună-purtare pentru iubite

693
Ghid de bună-purtare pentru iubite - iubiti-1349449683.jpg
Fiecare femeie știe regulile de aur ale unei relații - cum ar fi să îi spui partenerului cât de grozav este în pat și nu cât de uimitor era fostul. Dar există și alte câteva specificații care nu sunt atât de evidente.

Lucrurile tale la el acasă

Ce să faci: "uită-ți" lănțișorul. Lasă în urmă o bijuterie drăguță, delicată (cum ar fi un colier mic de aur) și el se va gândi la tine în termeni similari de fiecare dată când îl va vedea.

Ce să nu faci: să îți lași periuța de dinți în baie. O periuță de dinți nesolicitată sau alte obiecte de toaletă îi va da impresia că te muți prea repede - și-l poți speria.

Lenjerie sexy

Ce să faci: poartă un sutien din dantelă care se asortează cu chiloțeii. Alege un set alb sau în culori pastel - gândește-te la lavandă sau roz deschis - dă-i un indiciu despre ce îl așteaptă arătând însă feminină și inocentă.

Ce să nu faci: nu purta ceva pentru care are nevoie de diploma de inginer ca să te dezbrace. Costumele cu tot felul de catarame, șireturi, nasturi etc. sunt incitante, dar va fi prea ocupat încercând să se prindă cum să le dea jos de pe tine pentru a mai observa cât de uimitor arăți în ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Monden : Liviu Vârciu are o nouă iubită
Luni, 16 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Ghidul consumatorului european
Pagina a fost generata in 0.2819 secunde