George Clooney și soția lui vor deveni părinți de gemeni

212
George Clooney și soția lui vor deveni părinți de gemeni - georgeclooneycopy-1486727643.jpg
Matt Damon confirmă zvonurile. Actorul a afirmat că George și Amal Clooney vor deveni părinți de gemeni, relatează Reuters. 


Matt Damon a declarat, pentru Entertainment Tonight Canada, că George Clooney, în vârstă de 55 de ani, i-a dat vestea pe când Amal, în vârstă de 39 de ani, era însărcinată în 8 săptămâni. 


"I-am spus: Ești nebun? Nu spune nimănui, nu mai spune nimănui, nu știi de regula celor 12 săptămâni? Desigur că nu știa", a afirmat Matt Damon. "Apoi, patru săptămâni mai târziu, mi-am spus: suntem bine, suntem bine. Așa că sunt foarte fericit pentru el". 
Actorul a precizat că Amal este "o femeie extraordinară" și că George Clooney a "tras lozul cel mare". 


"Vor fi părinți extraordinari. Copiii sunt norocoși", a mai spus el. 


Este prima sarcină pentru soții Clooney. Informațiile privind sarcina lui Amal Clooney au apărut prima oară în presa libaneză, la început lunii ianuarie. Totodată, o sursă a mărturisit că George și Amal Clooney vor avea o fetiță și un băiat. 


"Atunci când George și Amal au aflat că vor avea gemeni, au fost foarte surprinși, dar și puțin speriați deoarece amândoi cred că un singur copil este de ajuns. Cu toate acestea, atunci când au aflat va fi un băiat și o fată, au fost foarte fericiți. Cred că au atins idealul în ceea ce privește viața de familie", a afirmat o sursă apropiată cuplului. 


George Clooney și Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au căsătorit în Italia, în 2014, scrie libertatea.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Monden : Vica face furori după operația estetică
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Monden : "Pur și simplu nu există cineva ca mine"
Pagina a fost generata in 3.2418 secunde