George Clooney, adevărul despre soția sa. Cum este de fapt căsnicia lor

253
George Clooney, adevărul despre soția sa. Cum este de fapt căsnicia lor - georgeclooneyandamalalamuddinwed-1431080164.jpg
George Clooney, cel desemnat de nenumărate ori cel mai sexy burlac din lume, și-a găsit jumătatea, pe frumoasa Amal Alamuddin. Căsnicia lor este încă de la început subiectul principal în presa din SUA.
Gurile rele au spus că relația celor doi scârțâie din cauza fumurilor de vedetă pe care Amal le-ar fi căpătat după căsătoria cu George Clooney.


Celebrul actor a acceptat să vorbească despre soția lui, pentru ca publicul să audă adevărul din gura lui, și a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa ei.


"Este o ființă uluitoare. Este iubitoare și grijulie. Este cea mai inteligentă persoană pe care am cunoscut-o vreodată și are un simț al umorului cuceritor", a spus Clooney.


Vorbind despre faptul că soția lui este un etalon în domeniul modei, actorul și-a exprimat și de data asta admirația.

"Are câte 11 cazuri extrem de dificile, este profesoară în Columbia și iubește asta, iar printre toate astea, mai aruncă și câte un 'vreau să port rochia aia'. Nu pot să înțeleg cum le face pe toate", a mai declarat starul.


Și cum căsnicie perfectă nu există, Clooney recunoaște că el și soția lui au un lucru asupra căruia nu sunt de acord. El iubește să meargă la evenimentele sportive și o "cară" și pe Amal tot timpul după el, ceea ce nu este tocmai pe placul ei.

"Îmi spune câteodată: 'De acum așa vom merge, în fiecare weekend la un eveniment sportiv?', iar eu îi răspund: Da, cam așa stau lucrurile cu bărbații' ", a mai povestit George Clooney cu zâmbetul pe buze.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5978 secunde