GALERIE FOTO / Năstase jr. și iubita din Constanța, călătorii prin Europa

1719
6
Sunteți sătui peste cap de căutări de știri pe internet, despre starea vremii, despre drumuri, despre școli? Faceți deja "alergie" când vedeți culoarea albă a zăpezii? 




Ne-am gândit că da, așa că vă oferim astăzi o superbă galerie foto, în care protagoniști sunt Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, și iubita sa din Constanța, Corina Corolevschi, fostă atletă de performanță a CS Farul, campioană națională și balcanică. 




În imagini, Năstase jr. și Corina sunt surprinși în mari orașe ale Europei: Londra, Paris, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona sau Florența. 


Imagini foarte frumoase! 












Comentează știrea

okila
27 februarie 2018
nastase

dupa ce tacsu a aranjat ,cu numai un an de parnaie, sa scape de raspundere pentru toate furtisagurile facute ,copiii si stra stra stranepotii sunt aranjati pe viata,ba pentru 10 vieti, dar nu se stie niciodata, poate se va face o data si o data dreptate

Adrian Nastase
27 februarie 2018
Tunarul Suprem

Se vad in toata splendoarea, o mica parte din banii nostri, furati de ta-su lu' ala micu. Adrian Nastase a fost poate cel mai inteligent dintre toti prim ministrii de dupa revolutie, din pacate si-a folosit inteligenta in principal de a trage tunuri pe spatele Romanilor. El este cel ce a inventat si brevetat parandaratul crunt si nepotismul la maxim in administratiile si institutiile statului, practici urmate cu mai mult sau mai putin succes de toti urmasii lui! Anii de puscarie facuti reprezinta doar o mica compensatie pt cat a inapoiat aceasta tara, nu ramane decat speranta intr-o judecata divina...

MIHAI
27 februarie 2018
PREZENT SI VIITOR DE AUR PENTRU ODRASLELE BANDITILOR

Avem dovada ca dna premier s-a apucat serios de treaba si este preocupata de problema invatamantului mai mult decat a fost Spiru Haret. Desigur, realizarea dorintelor exprimate in declaratie, va incepe cu circul licitatiilor. Dupa indelungate sforarii si intrigi, vor castiga firmele care si-au castigat sprijinul partidului si au promis cel mai mic pret, ca in final, un wc sa coste cat un apartament. Trecem cu vederea ca dna premier confunda closetele primitive existente cu wc-urile care folosesc apa. Sa nu fin rai. Este bine si asa, Daca nu suntem in stare sa avem infrastructura, scoli si spitale moderne, sa avem cel putin un loc civilizat unde sa ne usuram de pacatele rezultate din continua ridicare a nivelului de trai. Ne ingrijoreaza faptul ca a fost omis un element esential. Dna ministru n-a inclus in lista de cheltuieli si hartia igienica (refolosibila cf. directivelor UE) fapt care va obliga elevii sa foloseasca ziarul local de culoare pesedista. Presupunem ca parlamentarii vor rezolva aceasta scapare din maretul program al dnei Viorica. Cu un umor specific romanesc, dna Viorica ne promite si alte modernizari in scolile romanesti care vor fi dotate cu instalatii "digitale si electronice"care vor urmari elevii ce fac acasa, pe ulita in curte scolii la WC si in clasa. Mamele si bunicile vor sta permanent cu nasul in ecrane sa vada tot ce tine de viata scolarilor, si ce note digitale au primit. Toate bune si frumoase. Mai ramane de vazut daca pana la finalizarea acestui maret program vor mai exista copii in localitatile care astazi nu au, dar vor avea wc la scoala, daca vor exsita fondurile necesare si mai ales daca vor mai exista muncitori care sa execute lucrarile. Sugeram ca o masura de prevedere, copii sa fie calificati in paralel cu invatatura, sa-si construiasca singuri w.c-urile si celalalte obiective prevazute in programul utopic al primei doamne premier din Romania.

MIHAI
27 februarie 2018
EROARE SI SCUZE

Comentariul de mai sus se repeta si are , din greseala alt titlu.

doru
27 februarie 2018
tulus

Sa =i futem in gura de ciocoi, vorba Romanului Ciocoii vechi si noi, asstia sunt din aia noi adica tacsu a furat juma de Tara si-a tras un glont din plastic in gat la vrajeala, a afacut chipurile 2-3 ani de parnaie si a ramas cu milioanele de euroi date de matusa Tamara. Totii astia trebuie executati de comandouri din Israel, platite din banul public !!

iliescu ion
28 februarie 2018
4case

putin spus doar 4 case ,40 de ani de parnaie si toti banii arestati

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9816 secunde