Gabriela Cristea: "Sexul nu subțiază silueta"

851
Gabriela Cristea:
Prezentatoarea tv Gabriela Cristea Toader, pentru care kilogramele au constituit o eternă problemă, nu crede că o viață sexuală intensă îi poate subția silueta.

"Sexul face bine psihicului, nu dietei!", a mărturisit prezentatoarea emisiunii "Draga mea prietenă" de la Kanal D. De mulți ani, Gabi Cristea este cobai pentru diverse diete și regimuri de slăbit, însă pare că nimic nu funcționează în cazul său, kilogramele pierdute reîntorcându-se după o anumită perioadă de timp.

Chiar dacă are tot timpul grijă la ceea ce pune în farfurie, face sport cel puțin jumătate de oră pe zi acasă, pentru că la sală nu are timp să ajungă, însă tot este "pufoasă", așa cum o alintă apropiații. Chiar și așa, Gabi se simte bine în pielea ei și faptul că soțul o iubește așa cum este pentru ea contează cel mai mult. Deși au existat zvonuri că Marcel Toader o înșală, vedeta de la Kanal D susține că bărbatul ei nu ar avea absolut niciun motiv să calce strâmb, întrucât viața lor în doi, în toate aspectele ei, inclusiv partea sexuală, este una de nota zece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Monden : Ce poziții sexuale preferă zodiile
Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Monden : Topul curiozităților sexuale
Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Monden : Cele mai mari mituri despre sex
Pagina a fost generata in 1.7723 secunde