Gabriela Cristea s-a răzgândit: nu mai vrea copii... încă!

454
Gabriela Cristea  s-a răzgândit:  nu mai vrea copii... încă! - gabrielacristea-1486735954.jpg
Gabriela Cristea urmează un tratament ca să rămână însărcinată, însă mai amână acest moment. Motivul este unul neașteptat, cei doi soți își doresc să-și termine casa și mai apoi să devină părinți. 


"La mine vin toată vara, se încălzesc la emisiune și vin la piscină la mine. Tavi a zis că își va face piscina în formă de chitară. A zis că partea mare va fi pentru ei și cea mică pentru bebeluși. A avut un iubit în televiziunea română, iar în momentul în care părinții au aflat, nu au fost de acord. I-a zis ia valiza și du-te la el. 


După 5 ani s-au despărțit. Mă pot considera cea mai bună prietenă a ei. Tavi nici în glumă nu îi spune că s-a îngrășat. Da, Gabriela urmează un tratament ca să facă un copil. Copilul și-l doresc foarte tare, dar au amânat puțin, ca să termine casa. Își doresc ca bebele lor să locuiască de la bun început într-un loc numai al lui și spațios", a declarat Paula Crăciunescu, "mama adoptivă" a Gabrielei Cristea. 


Acum prezentatoarea TV și Tavi Clonda locuiesc cu chirie în zona Otopeni. Ei s-au căsătorit în aprilie 2015, după aproape doi ani de relație. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Iulie 2014
Stire din Monden : "Doamne, asta îmi rupe oasele!"
Pagina a fost generata in 1.789 secunde