Gabriela Cristea: "Nu m-am mai simțit femeie în dormitor"

703
Gabriela Cristea:
Gabriela Cristea și Marcel Toader nu mai aveau o căsnicie fericită de mult timp. Fosta realizatoare tv mărturisește că infidelitatea și agresivitatea soțului ei au distrus marea dragoste ce i-a legat la început.

Gabriela Cristea și Marcel Toader nu au mai avut o viață sexuală activă și împlinită în ultimele luni. Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedetă care a spus că a decis să se mute de acasă din cauză că nu s-a mai simțit femeie în dormitor, iar soțul ei o trata urât. "Am avut o discuție și i-am spus că, dacă nu își revizuiește atitudinea, ar fi cazul să se mute. Nu i-am spus direct: pleacă din dormitor. Nu m-am mai simțit femeie. Nu o să vorbesc despre ce am făcut noi în dormitor. Câteodată, sexul e de calitate, în altă zi nu mai e de calitate, că poate ești obosit", a spus Gabi Cristea, într-o emisiune de la Kanal D.

Vedeta s-a arătat deranjată și de gestul fostului ei partener de a primi televiziunea în apartamentul în care au locuit împreună în ultimii cinci ani.

"Asta este culmea ipocriziei, este atitudine de pițipoancă să arăți ce ai tu prin casă. Marcel s-a transfor-mat în ceea ce ura el cel mai mult: un personaj monden. M-a șocat. Timp de cinci ani am decis că nu e cazul ca o cameră de luat vederi să intre la noi în casă. Niște oameni necunoscuți au pătruns la noi în casă, nu înțeleg asta. Bine că nu mi-ați arătat și chiloții, prezervativele sau diafragma. Marcel a dat dovadă de proastă creștere", a completat Gabi Cristea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7072 secunde