Gabi Firea: "Mai așteptăm un bebeluș"

129
Gabi Firea:
Gabriela Cristea confirmă faptul că este însărcinată, după ce soțul ei, Florentin Pandele, a făcut această veste publică în urmă cu două zile.

La 42 de ani, Gabi Firea așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a treia oară. Aceasta mai are doi copii, unul cu primul soț, Răsvan Firea, care a decedat, și unul cu primarul din Voluntari.

"Da, este adevarat, mai asteptam un bebelus. Dupa ce sotul meu nu a mai avut rabdare si a facut marturisirea, intr-o reuniune, prietenii ne-au asaltat cu intrebarea daca este adevarat sau Florin a exprimat un gand ce s-ar putea infaptui la o data viitoare. Bunul Dumnezeu ne-a facut un dar dupa o vara mai zbuciumata si iata-ne acum numarand cu emotie zilele pana la Marea Intalnire. Intre timp, rasfoim impreuna cu David Petru, zis Tzari, albumul de acum 3 ani, cand am avut o perioada de sarcina minunata. Pentru noi, ochii limpezi ai copiilor sunt raspunsul la toate misterele acestei vieti", a scris Gabi pe Facebook, după ce soțul ei a spus, la o emisiune TV, că așteaptă să devină din nou tată, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Monden : OANA CUZINO divorțează de soțul milionar!
Pagina a fost generata in 3.9469 secunde