Gabi Cristea îl cheamă pe Marcel să divorțeze la primărie

100
Scandalul dintre Gabi Cristea și soțul ei, Marcel Toader, pare să nu se mai sfârșească. După ce aceștia se aflau la un pas de împăcare, declarațiile recente ale lui Marcel au aruncat din nou în aer relația dintre ei.

Gabriela Cristea a fost invitată joi seară, în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D, unde a vorbit despre planurile de viitor cu soțul ei, Marcel Toader.

"I-am trimis lui Marcel un mesaj în care i-am spus că dacă tac, nu înseamnă că sunt de acord cu el, ci că prefer să nu vorbesc de-geaba", a declarat vedeta.

Aceasta a mărturisit că își dorește să divorțeze odată de soțul ei, Marcel Toader, însă că nu vrea să se ajungă la tribunal, să treacă prin circ și luni de tergiversări. Gabi i-a trimis un sms în direct lui Marcel, în care îl anunța că îl așteaptă la Primărie, să semneze actele.

"Bună, Marcel! Întrucât înțeleg că desfacerea căsătoriei ține de mine, conform declarațiilor tale publice, te anunț că dacă ești de acord cu desfacerea căsătoriei pe cale administrativă, te aștept luni dimi-neață, la ora 10:00, la Primăria Sectoru-lui 5. Trebuie să ai la tine doar actele necesare, pe care le găsești pe internet, măcar atât poți să faci și tu", i-a scris aceasta soțului ei.

Vedeta a fost foarte deranjată de "condițiile" pe care soțul ei i le-a pus public, pentru a se împăca cu ea. Gabi a fost foarte afectată în special de declarația lui Marcel conform căreia ea nu i-a iubit familia în cei cinci ani de căsnicie.

"E o aberație lucrul ăsta. Mare parte din hainele pe care Maximilian, fiul lui, le poartă și acum, sunt cumpărate de mine. Din banii mei s-a renovat casa fostei sale soții, pentru că mi se părea normal ca atâta timp cât noi stăteam într-o casă decentă și fiul lui să locuiască în aceeași casă decentă. De când Marcel s-a căsătorit cu mine, Maximilian a fost plecat în vacanțe pe unde s-a putut, atât cât am putut și ne-am permis să îl luăm cu noi", a declarat aceasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9628 secunde