Gabi Cristea, din nou lângă fostul soț

254
Gabi Cristea, din nou  lângă fostul soț - gabrielacristea6-1372078314.jpg
Vedeta de televiziune Gabriela Cristea și fostul ei soț, Marcel Toader, au fost din nou împreună. Cei doi au botezat o fetiță pe nume Anastasia. Cei doi au divorțat de curând, dar se pare că viața îi aduce tot împreună.

După ce, în urmă cu ceva timp, cei doi au devenit părinții spirituali ai fetiței cântăreței Diana Bișinicu, în weekend, cei doi au fost din nou nași de botez. Ei au botezat tot o fetiță, pe nume Anastasia.

Gabi Cristea și Marcel Toader au postat pe conturile lor de Facebook atât imagini de la botez, cât și fotografii cu drăgălașa lor finuță. Într-una dintre pozele postate de vedeta de televiziune, Gabi Cristea și Marcel Toader apar într-o ipostază extrem de apropiată, de parcă nici nu ar fi divorțat.

Fostul rugbist o ține în brațe pe Anastasia, în timp ce Gabi stă foarte lipită de el, cu mâna pe brațul fostului ei partener de viață cu care s-a bălăcărit pe la toate televiziunile. Se pare că Gabi și Marcel mai au încă sentimente unul față de celălalt, în ciuda declarațiilor lor. Dacă Gabriela Cristea a postat pe site-ul socializare imagini în care apare și fostul ei soț, acesta a postat doar imagini în care apare doar el, alături de finuța lui, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1707 secunde