FOSTUL IUBIT AL LOREDANEI CHIVU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ TENTATIVA DE SINUCIDERE A BLONDEI

1114
FOSTUL IUBIT AL LOREDANEI CHIVU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ TENTATIVA DE SINUCIDERE A BLONDEI - 5loredanachivuiubitmihaicancanmi-1523782533.jpg
Zilele trecute, Loredana Chivu a încercat să-și pună capăt zilelor. În presă s-a vehiculat că motivul ar fi despărțirea de Mihai. Inițial s-a spus că blonda a luat un pumn de pastile, dar se pare că a greșit doza de somnifere și i s-a făcut rău. Fostul iubit al Loredanei Chivu a dat primele declarații, după presupusa tentativă de sinucidere a blondinei. 


"Nu e adevărat nimic! Nu mai credeți ce vedeți prin ziare. A exagerat doar cu somniferele pe care mereu le ia și i-a venit rău", a declarat Mihai, fostul iubit al Loredanei Chivu, citat de RTV.


 În urmă cu două zile, Loredana Chivu a publicat o imagine cu un text dintr-o carte, pe Instagram, iar citatul surprins i-a îngrijorat cu adevărat pe prietenii ei virtuali. "Esența răului are o față pe care o cunoști și o voce în care ai încredere". Mulți au speculat că blondina se referea la fostul ei iubit.


Loredana Chivu a mai avut o tentativă de suicid. În 2016, fost asistentă TV a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii de somnifere. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care a salvat-o de la moarte, scrie cancan.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1509 secunde