Fiul lui Ion Dolănescu a intrat în politică

175
2
Fiul lui Ion Dolănescu a intrat în politică - dragos-1435164878.jpg
Dacă în țară Dragoș Dolanescu se luptă înca cu fratele lui pentru averea lăsată de regretatul Ion Dolănescu, în Costa Rica, acolo unde locuiește, toate îi merg din plin.



Dragos are în Costa Rica o familie frumoasă și o carieră împlinită. Dragoș și-a înființat un partid, iar culorile acestuia sunt cele ale drapelului României. "Se numește Partidul Republican Social Creștin. Eu și colegii mei ne zbatem pentru ca oamenii de aici să ducă o viață mai bună, să oferim cât mai multe locuri de muncă și un învățământ de calitate. Acest partid are culorile drapelului României, roșu, galben și albastru, culori pe care le-am pus însă pe orizontală, semn că inima mea a rămas acasă", a precizat fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, pentru wowbiz.ro.

Dragoș spune că a moștenit pasiunea pentru politică de la tatăl său. Și Ion Dolănescu a făcut politică și a fost chiar deputat între 2000 -20014 din partea PRM.



Comentează știrea

costy
25 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

garcea
25 iunie 2015
Labagiu de dragos

Românii îti dau muiecukakat

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Concert în memoria lui Ion Dolănescu
Pagina a fost generata in 2.7485 secunde