Fiica unui afacerist constănțean, silicoane la 17 ani

2237
3
Fiica unui afacerist constănțean, silicoane la 17 ani - ralucatapangea-1325768243.jpg
Raluca Tapangea, fiica prosperului om de afaceri din Constanța, Ioan Tapangea, a primit un cadou mai puțin obișnuit de ziua ei - o operație de mărire a sânilor, informează cancan.ro.

Înainte de a împlini 18 ani, tânăra a ținut morțiș ca la petrecerea de majorat să afișeze un bust impresionant, așa că și-a convins părinții că are nevoie urgentă de silicoane și a obținut semnătura lor pentru operația de mărire a sânilor, precizează jurnaliștii de la cancan. "Distracția" l-a costat pe Tapangea peste 3.000 de euro. Mai mult, fata de bani gata a ținut morțiș să-și impresioneze cunoscuții "comandând" tatălui ei un show demn de marile scene ale muzicii românești. Manelistul Sorinel Puștiu, Alex Velea și nu în ultimul rând Puya, care în doar câțiva ani a devenit de nelipsit de la petrecerile beizadelelor din Constanța, au întreținut atmosfera până spre dimineață, transformând cheful într-un eveniment despre care s-a vorbit zile întregi la malul mării. 

Comentează știrea

Sile
6 ianuarie 2012
O Zdreantza A Societati

Un Bagaj De Cursa Lunga !!!

1946 si 2012=diktatura
6 ianuarie 2012
Banul iti ia mintea

Sa-i mai faca si un cadou cu "porche" si "e bineeeeeee"!!

Estera
26 ianuarie 2013
Necesitate

Draga mea cu acei banuti ai fi putut face bine unei femei operate de cancer la cerebel, nu are nici un fel de venit, are o fata in intretinere dar care ii asigura asistenta necesara si nu se poate nici macar intretine si o casa la tara fara lemne de foc si apa calda. acolo macar faceai un cadou nu ceea ce faceti de obicei.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Monden : Daniela Gyorfi, probleme cu... sânii
Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Monden : Simona Gherghe își pune silicoane
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : "Sâni în rate", cadou la aniversare...
Pagina a fost generata in 0.6528 secunde