Fiica lui Mr. Bean moștenește frumusețea mamei sale

1760
1
Fiica lui Mr. Bean moștenește frumusețea mamei sale - bean-1389999813.jpg
Lily, fiica de 18 ani a faimosului comic "Mr Bean", fură privirile admiratorilor oriunde apare. Mai ales când este însoțită de tatăl ei sau chiar de ambii părinți, dar în acest caz este comparată instantaneu cu mama, pentru că principiul potrivit căruia "fetele seamănă cu tații" nu funcționează în cazul ei.
Rowan Atkinson, celebrul interpret al personajului Mr. Bean, a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție, Sunetra Sastry, la finalul anilor '80. La momentul respectiv, Sunetra, fiica unui indian și a unei britanice, lucra ca make-up artist pentru canalul de televiziune BBC, potrivit romaniatv.net.
Rowan s-a îndrăgostit de ea imediat cum a văzut-o. Comedianul a reușit să o cucerească pe tânăra, deoarece în 1990 cei doi s-au căsătorit în 1990, în somptuosul restaurant The Russian Tea Room din New York. Potrivit perfecte.ro, Rowan și Sunetra au împreună doi copii, dintre care o superbă fiică de 18 ani, pe nume Lily Atkinson. La fel de talentată ca Rowan, adolescenta pare să aibă la rândul ei un viitor în cinematografie, întrucat a apărut deja în două filme: unul alături de tatăl ei, "Mr.Bean's Holiday" și unul pe cont propriu, "Tooth"


Comentează știrea

TITICICA
20 ianuarie 2014
Mr. bean

BAI, ASTIA DE LA CUGET LIBERO, UNDE VEDETI VOI FRUMUSETE LA NEVASTA LU' Mr. BEAN ? AIA E O ENGLEZOAICA URATA CA O SCRUMBIE USCATA, DAR AVETI DREPTATE FIICA-SA SEAMANA CU EA !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Rowan Atkinson nu mai vrea să fie Mr Bean
Pagina a fost generata in 1.4553 secunde