Fetișurile sexuale - cum se excită cuplurile

1548
1
Fetișurile sexuale - cum se excită cuplurile - sexfetis-1331143142.jpg
Fetișurile sexuale ajută la activarea sau sporirea excitării sexuale. Multe cupluri le folosesc în joaca lor erotică. Hai să vedem care sunt cele mai preferate…

Printre cele mai comune sunt lenjeria intimă a femeilor, ciorapii de tip dres, pantofii, cizmele sau alte articole de îmbrăcăminte. Persoana cu un astfel de fetișism se masturbează în mod frecvent în timp ce ține, se freacă sau miroase obiectul fetiș sau poate cere partenerei să-l poarte în timpul întâlnirii lor sexuale.

De obicei, fetișul este necesar sau puternic preferat pentru excitare sexuală, în absența acestora putând apărea disfuncții erectile la bărbați. De obicei, fetișurile încep să apară în adolescență, deși e posibil ca obiectul-fetiș să fie încărcat cu o semnificație specială încă din copilărie. Odată stabilit, fetișismul tinde să fie cronic.

Fetișurile (atât timp cât sunt con-sensuale și nu provoacă rău) pot fi expresii sexuale sănătoase. Fetișul devine o problemă dacă îți provoa-că ție sau partenerei suferință sau te împiedică să îți trăiești viața.

Fetișul posteriorului: este la fel de des întâlnit ca și cel al sânilor și are, în mare, cam aceleași standarde - nu contează foarte mult mărimea atât timp cât este fin, ferm, rotund.

Fetișul sânilor: nu mai este un secret faptul că foarte mulți bărbați au un fetiș pentru sâni, mai ales pentru sfârcuri.Există și bărbați atrași de sâni mici. Femeile, în schimb, au un fetiș pentru pieptul și brațele bărbaților.

Fetișul picioarelor: cei care au acest fetiș se excită la vederea unui picior înalt și tonifiat, eventual îmbrăcat cu dresuri.

Fetișul tocurilor înalte: acest fetiș a existat și în cultura antică din China. Chinezoaicele își îndesau picioarele în pantofi cât mai mici, pentru a le face să arate cât mai delicate.

Fetișul jocului de roluri: mii de cupluri se bucură de jocul de roluri în timpul sexului, unii chiar îl com-bină cu bondage sex sau cu sadomasochism. Jocul de roluri este incitant și relaxant în același timp pentru că te lasă să experimentezi mai multe fantezii sexuale chiar la tine în dormitor, în funcție de costum.

Fetișul dominării și supunerii: este, probabil, cea mai populară formă de fetiș sadomasochist și asta pentru că, dacă ai puțină imaginație, variezi formele de dominare și supunere.

Fetișul sexului dur: sexul dur (violent) este strâns legat de ideea plăcerii provenite din durere, ceea ce pentru multe cupluri nu este o noțiune străină.

Fetișul sexului în public: un fetiș dorit dar nu la fel de des pus în practică este să faci sex în public. Adrenalina posibilității de a fi văzut când faci sex excită multe cupluri care, în același timp au și un alt fetiș - exhibiționismul.

(sursa:sexgen.ro)

Comentează știrea

daniel
22 decembrie 2013
fetis

buna eu sint o persoana care imi place enorm fetisul cu dresuri lycra si cu baloane dar nu imi gasesc persoana care ii place astept raspuns 0727652565

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Monden : Cele mai mari mituri despre sex
Pagina a fost generata in 0.2977 secunde