Faci prea mult sex? Iată ce se poate întâmpla

2923
Faci prea mult sex? Iată ce se poate întâmpla - sex7-1321616582.jpg
Efectele a prea mult sex pot fi inconfortabile, dar pentru mulți nu sunt decât o scurtă pauză sau un motiv pentru a ține la îndemână lubrifiantul. Când faci prea mult sex în general ajungi la durere și o pierdere temporară a simțurilor, iar în cazuri extreme poate duce la lumea întunecată și tulbure a dependenței de sex.

Inflamarea zonei genitale

Poate cel mai enervant lucru care se întâmplă când faci prea mult sex este durerea. Frecarea care se creează în timpul actului sexual poate fi foarte excitantă, dar prea multă frecare - în special când este uscată - se poate transforma în durere după sex. Cel mai bun mod de a salva întâlnirile intime de la frecarea neplăcută este să luați o scurtă pauză sau să folosiți lubrifiant din abundență.

Supradoza de dopamină

Dopamina este unul din hormonii pe care îi produce creierul în timpul actului sexual. Dopamina este neurotransmițătorul care ne determină să facem sex și îl face atât de plăcut. Unul din lucrurile care se întâmplă când faci prea mult sex este că organismul tău începe să aibă nevoie de tot mai multa dopamină pentru a se simți bine și pentru a menține apetitul sexual natural ridicat. Unii cercetătorii au sugerat că există o legătura între nivelul de dopamină și dependența sexuală.

Dificultatea îți poate face "mojo-ul" să meargă

Făcând sex pentru ore și ore, în final poți simți că te-ai transformat într-o mașină de sex pentru o vreme, care îți poate face mai mult rău decât bine. Când te-ai înscris la un maraton de sex, nu îi dai corpului tău timp să se relaxeze și să se aprovizioneze cu oxigen. Această lipsă de oxigen poate duce la scăderea circulației sângelui și ejaculare precoce.

Pierderea senzațiilor

Frecare nu numai că poate duce la iritare și durere, dar poate provoca și pierderea temporară a simțurilor. Dacă iei o pauză, senzațiile se vor întoarce și poți relua partida devastatoare de dragoste. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Lecții gratuite de machiaj
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Kate Middleton  e însărcinată
Joi, 17 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Trupa Amadeus pleacă în Israel
Pagina a fost generata in 1.7949 secunde