Eminem a introdus un nou cuvânt în dicționarul Oxford. Care este și ce înseamnă

213
Eminem a introdus un nou cuvânt în dicționarul Oxford. Care este și ce înseamnă - eminemstage2014billboard1548-1496575510.jpg
Eminem a introdus un cuvânt în Oxford English Dictionary. Titlul piesei "Stan" poate fi folosit acum cu explicația obsedat de o anumită vedetă, relatează BBC News.

Melodia "Stan" face parte din albumul de studio "The Marshall Mathers" și vorbește despre un fan obsedat de rapper.

Versurile melodiei spun povestea unui fan care se supără atât de mult că Eminem nu îi răspunde la scrisoare, încât devine din ce în ce mai disperat, iar rapperul realizează că acesta și-a ucis iubita însărcinată și s-a sinucis.

"Stan, de ce ești atât de supărat? Încearcă să înțelegi că eu te doresc ca fan. Nu vreau să faci ceva nebunesc. Am văzut asta la știri acum câteva săptămâni – un tip aflat sub influența alcoolului și-a condus mașina peste un pod. Și iubita lui era în portbagaj. Și ea era însărcinată cu copilul lui. Și în mașină ei au găsit o casetă. Dar nu au spus a cui era. Mi-am adus aminte, numele lui era… Erai tu", arată versurile melodiei, scrie libertatea.ro.

Potrivit Oxford English Dictionary, cuvântul "stan" poate fi utilizat ca subiect și ca verb. În dicționar apare și un exemplu de utilizare a termenului. "Are milioane de «stans» care îl numesc un zeu al rapului".

Între alți termini care au fost incluși în Oxford English Dictionary se numără: "Bootylicious", element ce apare într-o melodie a cântăreței Beyonce și "Cray", dintr-o melodie a rapperului Kanye West.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5602 secunde