Emily Ratajkowski critică revista Madame Figaro pentru că i-a retușat fotografia de copertă

463
Emily Ratajkowski critică revista Madame Figaro pentru că i-a retușat fotografia de copertă - 646x404-1505807543.jpg
Modelul și actrița Emily Ratajkowski critică publicația franceză Madame Figaro pentru modificarile în photoshop ale trupului ei, după ce a pozat pentru coperta revistei. Tânăra a postat imaginile originale pe contul personal de Instagram pentru a arăta diferențele.




Modelul Emily Ratajkowski (26 de ani) critică revista Madame Figaro pentru că i-a retușat imaginea de pe copertă, micșorându-i atât sânii, cât și buzele, și a postat fotografiile originale pe contul ei de Instagram, pentru a arăta diferențele, scrie Huffingtonpost. Actrița se declară extrem de dezamăgită de acest fapt, scrie adevarul.ro


 "Toți suntem frumoși în felul nostru. Cu toții avem nesiguranțe în legătură cu lucrurile care ne fac diferiți, pentru că avem propriul ideal de frumusețe. Eu, la fel ca mulți dintre noi, încerc în fiecare zi să trec peste aceste nesiguranțe. Am fost extrem de dezamăgită să-mi văd sânii și buzele modificate în Photoshop pe această copertă. Sper că industria modei va învăța în sfârșit să nu mai ascundă lucrurile care ne fac diferiți și să înceapă să celebreze individualitatea, în schimb", a scris modelul pe contul de Instagram.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1872 secunde