Ellie White și-a amânat nunta a doua oară

Joi, 10 Octombrie 2013
124
Sâmbătă, Ellie White trebuia să-și pună pirostriile cu impresarul ei, Doru Tincă. Din păcate, după ce au mai amânat o dată acest mare eveniment, anul trecut, cei doi au fost nevoiți din nou să-și schimbe planurile pe ultima sută de metri. Motivul? Au probleme cu banii pe care i-au investit în ultima vreme în afaceri și în relansarea muzicală a solistei.

Anul acesta a fost unul plin pentru cuplul format din Ellie și impresarul și iubitul ei. Au avut botezul fiului lor, Mihai, au lansat casa de discuri "Touch Media" și plănuiau să facă nunta luna aceasta, însă au fost nevoiți să amâ-ne din nou evenimentul.

Chiar dacă au plătit deja un avans de 15.000 euro pentru închirierea restau-rantului din Brașov, cei doi au decis că e mai bine să se concentreze pe cariera solistei și pe investițiile făcute în casa de discuri pe care au lansat-o în urmă cu ceva timp.

Deși plătise suma integral, Doru s-a înțeles până la urmă cu cei din Brașov, mai ales că acolo și-au bote-zat și copilul, și nu au pierdut banii, ci i-au lăsat garanție pentru vara anului viitor, când ar urma să facă, în sfârșit, nunta.

"Nu m-am împăcat total cu acest gând, pentru că îmi doresc să fiu mireasă cât mai repede. Însă mă bazez pe flerul lui de manager și am acceptat situația", spune Ellie, care a primit deja de la iubitul ei inelul de logodnă care ar fi costat în jur de 10.000 euro.

Aceasta nu e prima dată când cei doi au amânat nunta. Ellie și Doru trebuia inițial să se căsătorească înainte de venirea pe lume a copilului lor, dar acest fericit eveniment i-a determinat să mai aștepte, scrie libertatea.ro. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.0681 secunde