Elena de la Mandinga, noroc în muzică, fericită în dragoste

573
Elena de la Mandinga, noroc în muzică, fericită în dragoste - mandingaelena1-1333378864.jpg

Elena de la Mandinga se bucură de un succes neașteptat în toate aspectele vieții ei. Pe lângă alegerea trupei Mandinga pentru a reprezenta România la Eurovision, frumoasa brunetă are parte și de o viață personală împlinită.
Relația cu iubitul el, Marian Duță, merge ca pe roate, deși solista este foarte secretoasă în ceea ce privește acest aspect. "N-am o plăcere deosebită în a vorbi despre asta, dar sunt într-o relație și mi-e bine. În viziunea mea, bărbatul ideal trebuie să fie îngrijit și, dacă are ceva mister în privire, e cu atât mai bine. E sincer, atent și, cum n-am foarte mult timp liber, înțelegător", a declarat Elena pentru ziarul Ring.
Cum era de așteptat, bruneta va fi susținută de iubitul ei la finala Eurovision de la Baku, pe 22 mai. Până atunci însă, Elena se pregătește intens pentru a oferi un show perfect românilor și nu numai.
"Faptul că Mandinga reprezintă România la Eurovision e cea mai mare realizare a mea și a băieților de până acum. Mă simt mândră că ni s-a dat această șansă și tot ce-mi doresc e să reușim să facem în așa fel încât românii de pretutindeni să fie mândri de noi. Suntem foarte concentrați pe spectacolul pe care îl pregătim pentru scena de la Baku. Deocamdată, se mai lucrează la forma finală a show-ului. Rămânem optimiști și sperăm ca mulțimea de mesaje de susținere de până acum să se transforme într-o mulțime de voturi", a mai spus solista trupei Mandinga.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Pagina a fost generata in 4.0261 secunde