Ea este Beyonce a României

604
Ea este Beyonce a României - veronika-1320874521.jpg
Veronika, pe numele ei Veronica Tecaru (ex-Wassabi), a revenit pe piața muzicală românească într-un nou proiect, alături de Julian M (fost component al trupei Morandi) și cu o schimbare radicală de look, coafura afro a Veronikăi făcând ca asemănarea cu Beyonce să nu fie una întâmplătoare.

"După ce mi-au văzut noile fotografii, toți prietenii mei mi-au spus că arăt exact ca Beyonce în ultimul ei clip. Până și lumea prin cluburi îmi spune că asemănarea cu Beyonce este foarte mare", a declarat, amuzată, artista.

Însă, Veronika nu doar seamănă cu diva de culoare, ci se numără printre fanii înfocați ai lui Beyonce, aceasta luând parte la concertul pe care artista americană l-a susținut la Cluj, în urmă cu patru ani.

"Atunci, Beyonce mi-a spus că sunt cool. Eram în primul rând, dansam și îi cântam piesele, iar la un moment dat, Beyonce s-a uitat la mine și mi-a spus: «Girl, you are cool». Am fost în al nouălea cer", povestește Veronika.

După destrămarea trupei Wassabi, Veronika și-a plănuit mult timp revenirea pe piața muzicală românească, iar noua ei colaborare, cu Julian M, la piesa "Superstar", pare să fie formula perfectă pentru a ajunge din nou în topuri.

"Cu Julian mă cunosc de când Wassabi și Morandi au făcut un turneu împreună. El avea acest proiect și avea nevoie de o voce feminină, ne-am întâlnit, am fost pe aceeași lungime de undă și am decis să colaborăm. Așa am ajuns să lansăm piesa, care este difuzată deja de radiouri", spune Veronika.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Februarie 2010
Stire din Monden : Beyonce și-a lansat parfumul Heat
Pagina a fost generata in 0.2436 secunde