€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:
Mihai Trăistariu, despre Alexandra Stan:

„E pătimașă atunci când iubește!“

Ştire online publicată Vineri, 04 Octombrie 2013. Autor: Cuget Liber Online.
Mihai Trăistariu a vorbit, într-un recent interviu, despre Alexan-dra Stan și fostul impresar al acesteia, Marcel Prodan, care a bătut-o foarte tare cu ceva timp în urmă.

În ciuda faptului că Alexandra Stan a fost aproape desfigurată de Marcel Prodan, Trăistariu susține că fostul impresar al cântăreței este, de fapt, un om liniștit și că Alexandra ar fi cea care are porniri violente nejustificate.

Declarațiile lui Trăistariu vin în contextul în care i-a fost profesor Alexandrei Stan înainte de a participa la Festivalul Mamaia.

„Am colaborat cu ea o perioadă de două luni. Era elevă la liceu, avea 18 ani când eram profesorul lor, făceam ore suplimentare. Era o fată calmă, educată și cânta bine în stilul Laura Stoica, Mădălina Manole. La un moment dat, s-a despărțit de iubitul ei de atunci pentru vreo două săptămâni și a fost un episod în care a aruncat cu telefonul mobil de pereți. E pătimașă atunci când iubește. Era mai tot timpul nervoasă, mai făcea crize, era agitată și nervoasă, dar nu cred că era violentă. Se pare că toate relațiile ei se termină cu certuri”, a spus Trăistariu, pentru ziarulring.ro.

„În privința lui Marcel Prodan, știu că el este un om liniștit, despre care nu ai zice că poate să lovească, abia vorbește și nu se bagă niciodată în discuții aiurea”, a adăugat el, scrie click.ro. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7233 secunde