Atac la Lindsay Lohan:

"E o fleșcăită"

517
Mult așteptatul pictorial al actriței Lindsay Lohan, goală, în Playboy a stârnit mare iureș peste Ocean. În vreme ce unii susțin că vedeta arată foarte bine și că instantaneele sunt elegante, divele Playboy o desființează pe actriță, prin vocea lui Hope Dworaczyk, cel mai tare "iepuraș" Playboy al anului trecut.

După ce că pozele de la ședința foto au fost furate și difuzate pe internet cu o lună înainte de apariția Playboy, acum, Lindsay Lohan trebuie să facă față și atacurilor din partea bombelor sexy care au apărut în celebra publicație.

"Părerea mea e că Lindsay e o fleșcăită. Înainte să pozeze în Playboy, trebuia să-și dea silința la sala de fitness. Arată rău. Bărbații vor fi dezamăgiți", a declarat Hope Dworaczyk, cel mai sexy "iepuraș" de anul trecut.

Astfel, ceea ce editorii Playboy credeau că va fi o lovitură de piață, se pare că e sortită eșecului, din cauza postării pozelor pe net. Prin urmare, s-a decis publicarea, în avans, a pictorialului, pentru a nu exista regrete că i-au dat un milion de dolari divei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Monden : Monica Gabor, refuzată de  Playboy
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Monden : Gimnastă goală în Playboy
Pagina a fost generata in 1.2876 secunde