După numeroase certuri și împăcări, Andreea Tonciu se mărită cu Nicolae Mitea

234
După numeroase certuri și împăcări, Andreea Tonciu se mărită cu Nicolae Mitea - andreeatonciusemaritacumitea-1376321423.jpg
După certuri și împăcări, Andreea Tonciu și-a luat inima în dinți și a decis să facă pasul cel mare alături de iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea. Dacă acum câteva luni nici nu voia să mai audă de el, acum vedeta este extrem de pregătită să meargă la altar. Până una alta, aceasta și-a căutat modelul rochiei de mireasă pe care ar vrea să o poarte în ziua cea mai fericită din viața unei femei.
Andreea Tonciu a postat pe pagina ei de Facebook o imagine în care apare o ținută albă, cu volane albe.




"Neața, mi-am ales rochia de mireasă, vă place? Pupici!", a scris Tonciu pe Facebook lângă fotografie, anunțându-și fanii de marele eveniment care va avea loc în viața ei.


Andreea Tonciu și Nicolae Mitea se iubesc cu năbădăi de mai bine de patru ani, timp în care s-au certat, s-au împăcat, s-au logodit, iar s-au despărțit, iar s-au întors unul la celălalt, ca mai apoi să se separe sau să se împace, fără ca măcar nici ei să nu mai aibă șirul acestor certuri, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Iunie 2013
Stire din Monden : "Nu cred  că fac ceva  în pat!"
Vineri, 12 Iulie 2013
Stire din Fun : Femeia fatală
Pagina a fost generata in 1.7912 secunde