După divorț, Diana Dumitrescu și-a făcut un nou iubit

685
După divorț, Diana Dumitrescu și-a făcut un nou iubit - dianadumitrescu-1375877558.jpg
Punct și de la capăt! Asta a decis Diana Dumitrescu după căsnicia de patru ani cu Ducu Ion. Vedeta a fost fotografiată în compania lui Dan Rădulescu, unul dintre cei mai promițători tineri actori din România. Cei doi s-au plimbat de mână prin Herăstrău și chiar au fost fotografiați în timp ce se sărutau cu foc.

Diana era foarte veselă și zâmbitoare, semn că relația este promițătoare, chiar dacă este abia la început de drum. Acest lucru este cu atât mai ciudat cu cât Diana declara în urmă cu mai puțin de o lună:

"E o ruptură în viața noastră și doare. E greu să explic sentimentele prin care trec acum, dar nu sunt încă pregătită pentru o nouă relație. Va mai trece ceva timp până am să simt să ies din nou cu cineva. Divorțul e ruptura unei familii, am plâns, mi-a fost foarte greu, pentru că nu sunt de gheață".

Dan Rădulescu (28 de ani) este unul dintre cei mai tineri talentați actori din România. Acesta nu face parte din categoria băieților de Dorobanți și se concentrează exclusiv pe carieră, scrie libertatea.ro.

Nici fostul soț nu o duce rău

La o lună de la anunțarea divorțului de Diana, producătorul Ducu Ion și-a refăcut viața în brațele altei femei. Acesta a fost surprins în compania Ioanei Blaj, o tânără actriță, cunoscută pentru aparițiile ei în reclamele unei rețele de telefonie mobilă. Deși formează un cuplu de puțin timp, Ducu și Ioana par foarte fericiți și petrec tot mai mult timp unul în compania celuilalt, semn că relația lor este pe drumul cel bun. Cei doi au fost văzuți foarte des la mare, unde au profitat din plin de vremea frumoasă, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6936 secunde