Mihaela Rădulescu:

"După ce fac dragoste, aș lua-o de la capăt"

849
Ajunsă la 42 de ani, divorțată, cu un copil și un iubit mai tânăr decât ea, Mihaela Rădulescu știe exact ce vrea de la viață. Invitată în platoul emisiunii CanCan TV, vedeta TV a vorbit printre multe altele și despre viața ei sexuală.

"Sunt multe lucruri pe care le faci dacă într-adevăr ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simțim din cap până în picioare. Eu după ce fac dragoste aș lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ți-aș fi spus că după dragoste aș face sex", a povestit aceasta.

În ceea ce privește conflictul dintre ea și Andreea Marin, Mihaela Rădulescu a declarat: "E păcat și nefiresc să te deranjeze concurența. Am stat și m-am gândit ce o deranjează la mine și am realizat că poate e vorba de o concurență, nu probleme de alt gen. E adevărat că multe femei își scot ghearele când e vorba de un bărbat. Acolo a fost vorba de niște neplăceri. Nu se face asta, nu pentru că nu se cade. Nu se face profesional, decât dacă ai un motiv real".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cum faci ca preludiul să fie minunat
Vineri, 04 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Sex pe stradă, în plină zi
Pagina a fost generata in 0.2239 secunde