După ce a fost dat în urmărire generală, Tudor Sișu a fost prins de polițiști

536
După ce a fost dat în urmărire generală, Tudor Sișu a fost prins de polițiști - sisu-1318153479.jpg
Tudor Sișu, fost membru al trupei de hip-hop "La Familia", a fost prins de oamenii legii astăzi dimineață, el urmând să fie încarcerat pentru executarea unei pedepse de patru ani de închisoare, la care a fost condamnat de Înalta Curte de Casație si Justiție pentru trafic si consum de droguri, au declarat reprezentanți ai Poliției Capitalei, relatează Agerpres.ro.
Sișu era dat în urmarire generală deoarece nu s-a predat Poliției și nu a fost găsit la domiciliu pentru a fi încarcerat. El a fost condamnat inițial de Tribunalul Prahova, decizia acestei instanțe fiind menținută la Curtea de Apel Ploiești și de Înalta Curte de Casație și Justiție, ultima decizie fiind data joi seară.
Cântărețul a primit patru ani de închisoare, pentru trafic, deținere și consum de droguri, din care va executa doar un an. Tudor Sișu mai este judecat într-un alt dosar, tot pentru trafic și consum de droguri, în care a fost condamnat de Tribunalul București la patru ani de detenție, însă sentința nu este definitivă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Monden : Tudor Sișu, trimis din nou după gratii
Pagina a fost generata in 0.263 secunde