Doinița Oancea a aflat cine i-a furat bijuteriile

270
1
Doinița Oancea a aflat cine i-a furat bijuteriile - doinitaoancea-1385051519.jpg
Doinița Oancea a fost jefuită în vară, când i-au dispărut bijuterii de aur în valoare de 10.000 de euro. Șocul a fost imens pentru mama actriței, mai ales că bunurile au dispărut chiar din casa în care stătea, iar majoritatea aveau valoare sentimentală.

Spre groaza ei, Doinița a descoperit că persoana care i-a furat bijuteriile era o femeie de 40 și ceva de ani pe care mama ei o primise în gazdă și care părea o doamnă de încredere. Vedeta a povestit că a început să o bă-nuiască în momentul în care a ob-servat că mai fusese în camera ei, unde se aflau bijuteriile și că un inel făcut cadou chiar de femeie nu lipsea.

"Mi s-a părut o persoană foarte deschisă, foarte de treabă. Am crezut ce mi-a spus, că lucrează ca psiholog, că e la un centru pentru persoane care au probleme cu drogurile. Mama a găsit-o printr-un anunț, de asta am venit, pentru că a mai stat prin diverse locuri. Nu ne-am fi dat seama de asta până când au dispărut toate bijuteriile. Mi-a dat de bănuit când am văzut că un inel care părea de aur de-al maică-mii, făcut cadou de doamnă, nu fusese furat", a mărturisit Doinița la emisiunea lui Cătălin Măruță, scrie click.ro.

Bănuiala a devenit certitudine când bruneta a descoperit mai multe inele furate într-un amanet din apropierea casei. Când i-a arătat vânzătoarei o poză cu femeia care se afla în gazdă, aceasta i-a confirmat că doamna respectivă venise cu bijuteriile.

Cu toate că femeia a recunoscut că ea a furat bunurile, momentan nu se află în arest, iar Doinița nu știe exact ce se va întâmpla: "A fost obligată să recunoască. Ea este liberă acum, e un dosar, nu știu să vă zic acum ce o să se întâmple". 

Comentează știrea

christian louboutin on sale
28 februarie 2014
christian louboutin on sale

louboutin flats replica Stiri Monden : Doinița Oancea a aflat cine i-a furat bijuteriile | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin on sale http://dancingincleveland.com/images/christian-louboutin-quotes.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Monden : Doinița Oancea,  din necaz în necaz
Pagina a fost generata in 2.0252 secunde