DJ Wanda, petrecere de pomină într-o biserică

138
DJ Wanda, petrecere de pomină într-o biserică - djwanda-1452013596.jpg
DJ Wanda a petrecut un Revelion de neuitat, unul nonconformist chiar. Cunoscuta DJ-iță a trecut în noul an în Amsterdam, unde a fost personajul principal al unei petreceri cu totul inedite. 


Vedeta din România a mixat la un mare eveniment organizat într-o biserică veche, trans-formată în club, la care au participat peste 1.200 de persoane. Invitații au respectat tematica petrecerii și s-au costumat în personajele din basmul "Alice în Țara Minunilor". 


"De Revelion, am pus muzică la cea mai nonconformistă petrecere la care am luat parte până acum. S-a numit Crazy Wonderland și a avut loc într-o biserică veche unde peste 1.200 de persoane erau costumate în personajele din Alice în Wonderland: pălărierul nebun, iepurele alb, motanul Cheshire, Regina de inimă roșie. Prietena mea, Me-rante, sosia lui Amy Winhouse, a făcut parte din echipa de organizare. A fost un eveniment unic, de neuitat și mă bucur că am trecut în noul an tot la pupitrul de mixaj. A doua zi am fost la două din cele mai bune saloane de tatuaj din Amsterdam pentru a contracta artiști precum La Familia și Jay Freestyle, pe care o să îi aduc la salonul meu din București", povestește DJ Wanda, citată de libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Monden : "Pentru asta am făcut hipnoză!"
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Monden : DJ Wanda, sexy la aproape 40 de ani
Pagina a fost generata in 3.5855 secunde