DJ Wanda, mesaj dur pentru cârcotași

280
DJ Wanda, mesaj dur pentru cârcotași - djwandaclip11-1432667250.jpg
DJ Wanda mărturisește că își trăiește viața din plin și că este pe deplin împăcată cu gândul că nu s-a căsătorit până la 39 de ani. Tocmai din acest motiv, nonconformista DJ-ită se autodeclară "directorul executiv al Comitetului Femeilor Nemăritate", explicand pe blogul ei care sunt beneficiile statutului de burlăciță.


"Femeia puternică, trăiește liberă si autonomă, fără să depindă de bărbat, neșantajabilă emoțional, stăpânită de feminitate și agresivitate în același timp, sunt centrată pe mine și pe nevoile mele, fac alegeri în funcție de ce simt".


Oricât de independentă se vrea a fi, Wanda mărturisește că tot visează la prințul călare pe cal care să vină să o ducă în palatul său, unde să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. "Caut echivalentul masculin în carne și oase. Prințul ar fi bine să posede o caleașcă de 1001 cai, și un palat măcar de 3 camere, fără cont pe Facebook și în deplinătatea facultăților mintale și fizice. Nu mă hrănesc cu firimituri, e plină lumea de femei care așteapta să le pice ceva din cer, să le salveze Fat-Frumos de vreun Zmeu. Punct", scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Februarie 2015
Stire din Monden : "Pentru asta am făcut hipnoză!"
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Monden : DJ Wanda, sexy la aproape 40 de ani
Pagina a fost generata in 1.6962 secunde