Divorțul, o afacere profitabilă pentru cuplul Bianca Drăgușanu - Victor Slav

382
Divorțul, o afacere profitabilă pentru cuplul Bianca Drăgușanu - Victor Slav - 0203biancaslav01abdaa9b63f-1394624295.jpg
Nici nu se uscase bine cerneala pe cererea de divorț în urmă cu o lună că ofertele pentru aparițiile Biancăi în emisiunile de televiziune au și început să curgă.


Cea mai tentantă a venit chiar din trustul la care mai lucrase. Fosta roșcată urma să primească prin contract 30.000 de euro pentru douăsprezece apariții în toate emisiunile de divertisment, în care trebuia să povestească despre problemele de acasă, dar, surpriză! Fosta roșcată a refuzat. Gurile rele susțin că, de fapt, banii ar fi acoperit doar o parte din datoria de 50.000 de euro pe care Bianca o are din penalizări față de trustul respectiv și că, în realitate, n-ar fi văzut nici un ban.


După negocieri care au durat până aproape de ziua despărțirii oficiale, Bianca a acceptat apariția pe bani grei chiar în seara divorțului la o televiziune concurentă, iar suma vehiculată ajunge la câteva mii de euro, în timp ce Victor Slav a acceptat o apariție de câteva minute în emisiunea "La Măruță" de la PRO TV, scrie libertatea.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Martie 2014
Stire din Cetățenești : "Vreau la tata!"
Pagina a fost generata in 2.3643 secunde