DIVORȚUL ANULUI ÎN LUMEA FOTBALULUI

299
DIVORȚUL ANULUI ÎN LUMEA FOTBALULUI - 59acfb8c95f9cf55f9ce7397-1504525052.jpg
Jurnaliștii englezi au notat că soția lui Wayne Rooney, fotbalistul de la Everton, a părăsit conacul familiei după o presupusă ceartă cu acesta. Fotbalistul a fost arestat joi seară de poliția engleză. Conform presei britanice, atacantul englez a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere din Cheshire, la doar câțiva kilometri distanță de casă. În momentul în care a fost oprit de poliție, jucătorul lui Everton era sub influența băuturilor alcoolice și nu era singur, ci alături de o femeie, pe nume Laura Simpson.


Soția fotbalistului, Coleen, care este însărcinată cu al patrulea copil al cuplului, a revenit de urgență în Marea Britanie, după arestarea lui Rooney. Coleen și copiii se aflau în vacanță în Spania, în momentul în care a apărut informația despre arestarea celui mai bun marcator din istoria naționalei Angliei. Ea și-a luat cei trei fii - Kai, (șapte ani), Klay (patru ani) și Kit (un an) și au intenționat să-și petreacă week-end-ul alături de fotbalistul de 31 de ani. Coleen a părăsit însă conacul familiei sâmbătă după-amiază și a ajuns la casa părinților o oră mai târziu. Se pare că ea se gândește la următorii ei pași și este îngrijorată de faptul că mariajul lor s-a terminat. O sursă apropiată cuplului a declarat în presa engleză că "ea și-a petrecut timpul cu părinții ei și va hotărî ce o să facă, dar acum este în această fază în care simte că totul s-a terminat. L-a întrebat dacă ce a scris presa este adevărat și se pare că s-au certat. Coleen se gândește la divorț".

În momentul în care a fost oprit de poliție, jucătorul lui Everton nu era singur, ci alături de o femeie, pe nume Laura Simpson, a cărei mașină o conducea și care a făcut o serie de dezvăluiri în presa engleză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1616 secunde