Divorțează Giulia de Vlad Huidu? Ce spun părinții celor două vedete

Joi, 15 Mai 2014
186
De când și-au petrecut minivacanța de 1 Mai fiecare după propriile pofte, Giulia și Vlad Huidu au ridicat suspiciuni asupra mariajului lor. Dacă părinții celor doi motivează această alegere ca fiind ceva normal într-un cuplu modern, persoane din anturajul Giuliei susțin că în căminul cântăreței nu mai domnește de ceva vreme armonia, scrie click.ro.


"Este adevărat că eu și Vlad am petrecut separat vacanța de 1 Mai. El a fost cu prietenii lui, iar eu, cu prietenele mele. Când eram acolo, am decis că avem nevoie de o pauză, ca în orice cuplu", a afirmat Giulia.


"Astea sunt niște prostii! Chiar am râs cu Vlad de reportajele lor. S-a făcut un reportaj cu o fată pe motor... era soția partenerului său de afaceri. Nu e niciun fel de problemă. Ei sunt bine mersi. Declarația fiicei mele a fost interpretată... Ei s-au înțeles foarte bine și când au fost despărțiți. Sunt o familie modernă, Vlad iese cu băieții, ea - cu fetele, e normal. La asta s-a referit! Nu mă interesează chestiile astea. Ei sunt o familie fericită și chiar foarte mișto", a dezvăluit tatăl artistei, informează click.ro.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.3691 secunde