Diana Dumitrescu, ceartă ca la ușa cortului

498
Diana Dumitrescu, ceartă ca la ușa cortului - dianadumitrescuoprofcoolnpariucu-1417614004.jpg
Diana Dumitrescu s-a certat ca la ușa cortului cu actorul Ovidiu Niculescu, din cauza unor glume aparent nevinovate. Totul s-a întâmplat la filmările pentru emisiunea "Cireașa de pe Tort", de la Prima TV. 

S-au certat pe bune, fără nicio regie! Deși tema săptămânii, "petrecerea de majorat", părea a fi un prilej bun ca invitații, Cristi Grețcu, Paula Chirilă, Diana Dumitrescu și Ovidiu Niculescu, să povestească amintiri din adolescență, discuțiile au evoluat într-un scandal de proporții. Niculescu a sărit la atac asupra blondei, dar actrița nu a gustat deloc glumele cu tentă erotică făcute de el în limuzină: "Nu mă inspiri la altceva", i-a spus Niculescu, după care Diana l-a numit, mai mult sau mai puțin voalat, "frustrat"

La cină, Diana a stat mai mult cu ochii în telefon. "Mi-aș dori să cunosc niște oameni care nu jignesc. Dar, când oamenii încep să jignească, te cam saturi și atunci te retragi în lumea online, e mult mai safe", a spus Diana. Niculescu a replicat "Ridică-te și pleacă dacă nu știi să comunici direct". Când aceasta s-a arătat jignită de replicile lui, actorul adăugat: "Dacă vrei, încep de acum să te jignesc și o să-ți bagi capul în pământ". Blonda nu a mai rezistat: "Să mori tu că o să-mi bag capul în pământ!", iar Niculescu i-a răspuns: "Ciocu’ mic și joc de glezne", scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7231 secunde