Despărțire după 14 ani de relație

335
1
Despărțire după 14 ani de relație - johnydeppdivort-1340198326.jpg
Johnny Depp și Vanessa Paradis au anunțat că s-au despărțit după o relație care a durat aproape 14 ani. Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat marți după-amiază că cei doi s-au separat.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, și Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, sunt părinții a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, și Jason Jack, în vârstă de 9 ani, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Cei doi, care nu au fost niciodată căsătoriți, nu au mai fost văzuți împreună în public din 2010. Vanessa nu a participat la niciun eveniment de promovare pentru cele mai recente filme ale lui Depp, "Dark Shadows" și "The Rum Diaries", în care a jucat alături de actrița Amber Heard, în vârstă de 26 de ani, de care actorul ar fi fost îndrăgostit.

Știrea despre despărțirea lor vine la o lună după ce cuplul anunțase că "lucrează" pentru a face relația lor să funcționeze.

Recent, cântăreața și actrița franceză Vanessa Paradis a declarat că nu crede în ideea potrivit căreia fiecare persoană are un suflet pereche și s-a declarat "speriată" de această posibi-litate.

Comentează știrea

MorrisLet
27 decembrie 2022
MorrisLet

https://hydroxychloroquinex.com/ ing chloroquine online

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2645 secunde