€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Decizie radicală luată de TATAEE de la BUG Mafia: "O călătorie doar dus!"

Ştire online publicată Duminică, 15 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Rapperul și producătorul muzical Vlad Irimia (41 de ani), cunoscut drept Tataee care a fondat trupa B.U.G. Mafia, s-a mutat definitiv din România, unde revine doar pentru a-și onora proiectele.


Tataee, împreună cu soția lui, Mona, și cei trei copii s-au mutat de câteva luni în Barcelona, Spania. 


„Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visurile devin realitate. Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă“, scria rapperul pe Facebook încă de anul trecut. Artistul, care continuă să producă muzică, și-a anunțat fanii că va reveni în România doar în vizită și pentru proiectele muzicale, potrivit Realitatea TV. 


Tataee este unul din fondatorii formației B.U.G. Mafia, fiind considerat și unul din pionerii versiunii de gangsta rap românesc. Originar din Sebeș, Tataee a absolvit Liceul „Alexandru Ioan Cuza“ din București în anul 1995, după care s-a dedicat carierei muzicale. Inițial, s-a lansat solo, însă la scurt timp a format, alături de Alin „Uzzi“ Demeter și Dragoș „Caddilac“ Vlad-Negru, ceea ce avea să devină una dintre cele mai bine vândute trupe de pe piața românească și una dintre cele mai respectate formații de hip hop. Printre cele mai de succes albume B.U.G. Mafia se numără „Născut și crescut în Pantelimon“ (1996), „După blocuri“ (2000) și „Băieți buni“ (2003). Tataee a mai colaborat cu artiști ca Akcent, Bitză, Andreea Antonescu, Cristina Spătar și Adriana Rusu, scrie adevarul.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3751 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3096 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1966 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9455 secunde