Decizie radicală luată de soția lui Petre Roman

370
1
Decizie radicală luată de soția lui Petre Roman - s138b260fb197e-1409142490.jpg
Silvia Chifiriuc a urcat zilele trecute pe scena de la Callatis cu sufletul îndoit. Tânăra soție a fostului premier Petre Roman a mărturisit că anul acesta nu va mai pleca în vacanță, în semn de respect pentru nașul de cununie, Dinu Patriciu. Moartea acestuia a afectat-o destul de tare, solista mărturisind că a intrat în depresie, scrie libertatea.ro.


"Nu am de ce să mă ascund: sunt oarecum în depresie după moartea nașului nostru, Dinu Patriciu. De aceea o să fim în doliu și nici nu ne gândim în acest an la o vacanță. Ce m-a frapat la dispariția lui este că a murit prea repede. Nu arăta, cel puțin mie nu mi-a dat seanzația că ar fi așa de grav. Am discutat cu el în urmă cu aproximativ patru luni, iar soțul meu a mai vorbit de atunci cu el de mai multe ori. Părea în regulă", a declarat Silvia pentru Libertatea.


Comentează știrea

JIJI
28 august 2014
BELITI OCHII...CE VA E FRICA? VA SPERI CUM A CRAPA RUDELE SI PRIETENII

DA MADAM ASA SE CRAPA.BELITI OCHII CA ASTA E VIATA .CANCERUL TE CURATA RAPID IN 3 LUNI SI MOARTEA E TOT LA FEL SI PT BOGATANI SI PT SARACI ADICA PLECI CU 2 SACI ADICA CORPUL ARUNCAT INTR-UN SAC SI INTR-O DUPA PE JOS CA UN CAIINE SI UN SAC CU BOARFELE PE CARE TI LE PUNE PE MORT............E DUREROS? EI IN ULTIMA CLIPA TOTI DAM SOCOTEALA PANA CRAPAM SI PT CE AM FACUT BUN SI MAI ALES PT RAUL FACUT AICI PE PAMANT

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 August 2014
Stire din Tehnologie : Aer condiționat controlat prin WiFi
Pagina a fost generata in 1.7884 secunde