Decizie de ultimă oră în cazul manelistului Dani Mocanu, acuzat de proxenetism

Miercuri, 04 Octombrie 2017
12197
Manelistul Dani Mocanu scapă de arest. Ridicat de către procurorii DIICOT săptămâna trecută și pus sub urmărire penală într-un dosar de proxenetism și spălare de bani, Dani Mocanu scapă, cel puțin pentru moment, de arest. După ce în 27 septembrie Tribunalul Dâmbovița a respins propunere anchetatorilor de emitere a unui mandat de arestare pe numele manelistului și ale altor presupuși complici, judecătorii Curții de Apel Ploiești au menținut, miercuri, această decizie, scrie libertatea.ro


Chiar dacă va fi cercetat în continuare în stare de libertate, Dani Mocanu nu are toate libertățile de care se bucura înainte ca procurorii să-l salte și să-l anunțe că au început urmărirea penală împotriva lui.


Manelistul a fost pus sub control judiciar, iar în următoarele săptămâni va trebui să dea cu subsemnatul la Poliția din Argeș și să se prezinte în fața procurorilor ori de câte ori este chemat.

În plus, manelistul are interdicția de a părăsi țara și de a lua legătura cu alți inculpați din dosar.

Dani Mocanu a fost ridicat săptămâna trecută și dus la audieri la DIICOT. Procurorii au început urmărirea penală față de el într-un dosar în care se face referire la prostituate de lux, droguri și mulți bani.


Pagina a fost generata in 1.3704 secunde