"De multe ori nu știu ce caut eu în viața mea…"

1410
Florin Chilian a susținut, luni, un concert umanitar inițiat de un grup de liceeni de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", sprijiniți de Clubul Rotaract Pontus Euxinus. Scopul actului de caritate a fost strângerea de fonduri pentru tratamentul în străinătate al unui tânăr bolnav de cancer.
Artistul și-a început concertul cu unele comentarii legate de tinerii care au întârziat peste ora 20, ora de începere a spectacolului.
"Părinții voștri au stat cu vaca și n-au avut timp să vă facă educație, de asta n-ați venit la timp?" Nici artiștii care întârzie la concerte nu au scăpat de criticile dure ale interpretului, referitoare tot la punctualitate: "Nu-i o dovadă de genialitate să întârzii ca prostul la un spectacol".
În urma concertului s-au strâns în jur de 3.000 de euro, insuficient însă pentru tratamentul costisitor al copilului. Acest lucru l-a determinat pe interpret să îi îndemne pe spectatorii care au intrat pe invitație să doneze măcar 50 lei pentru salvarea unei vieți.
Interpretul și-a motivat anumite versuri prin existența unor incertitudini legate de viața sa: "De multe ori nu știu ce caut eu în viața mea…", susține el.
Artistul nu a evitat subiectul câștigurilor din concerte, amintind sumele mici care intră în buzunarul unor cântăreți. "S-au strâns 100 de milioane, dar să nu credeți că un artist român câștigă atât, poate doar colegul meu Guță", spune cântărețul.
Chilian și-a exprimat nemulțumirea față de cei înstăriți, care au intrat cu invitație la concert, drept pentru care s-a apelat la soluția unei urne mobile. Critica a fost însă urmată de anunțul conform căruia suma necesară tratamentului va fi completată de președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.
"Vorbăria prea multă" a artistului se pare că a generat o mică revoltă a publicului de la etaj, care a ripostat în urma comentariilor interpretului. "Am plătit bilet ca să te aud cântând, nu ca sa critici", susținea o spectatoare indignată. Totuși, spiritele s-au destins imediat, cu muzică, vin și intervenția organizatorilor.
Concertul s-a încheiat cu megacunoscutele piese "Termopane" și "Zece", spre deliciul fanilor. Florin Chilian și-a anunțat lansarea următorului album, care se va intitula "Raiuri de Iad".
Concertul s-a desfășurat în clubul Phoenix, iar prețul biletului a fost de 50 lei. (V.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7096 secunde