De ce a refuzat Andreea Marin să pozeze nud

4064
De ce a refuzat Andreea Marin să pozeze nud - andreeamarin-1318231072.jpg
Dan Silviu Boerescu a fost timp de zece ani redactorul-șef al revistei Playboy. El i-a propus Andreei Marin să pozeze pentru revista pe care o conducea, iar aceasta a refuzat doar pentru că avea un contract ferm cu TVR care îi interzicea astfel de expuneri în mass-media.



"A fost foarte interesant. Acum vreo 10 ani ne-am întâlnit cu o ocazie publică și de-abia se lansase "Playboy" (în România - n.r.). M-a tras deoparte și mi-a zis: "Să nu mă suni niciodată să-mi propui un pictorial fiindcă am un contract foarte ferm cu domnul Lazarov prin care mi se interzice asta explicit". Deci, ea a dezambiguizat lucrul acesta din start și nu i-am propus niciodată să pozeze", a declarat Silviu Boerescu pentru ziarul Ring.

Întrebat dacă a revenit cu propunerea adresată Andreei Marin de a poza goală după ce a renunțat la "Surprize, surprize", Silviu Boerescu a spus că nu, din cauza imaginii pe care și-o crease "Zâna".

"Își crease un anumit tip de imagine pe care ar fi putut fi și păcat să îl exploateze în direcția asta a nudității, fie ea și artistică. Țin minte că eram acum vreo 12 ani, în Deltă, la pescuit, și stăteam în gazdă la un bătrân lipovean. Era sâmbătă seara și dintr-odată l-am văzut că sare așa brusc și zice: "Încep surprizele!". Un om la 80 și ceva de ani! Nu mi-am închipuit în veci că e racordat la fenomenul mediatic. Asta era Andreea Marin pentru anumiți oameni, o icoană", a mai spus fostul redactor-șef al revistei cu "iepurași".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Monden : Debut NUD la 19 ani / Galerie foto
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Monden : Andreea Marin o atacă pe Mihaela Rădulescu
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Monden : Andreea Marin:  "N-am nici cancer, nici lupus"
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Monden : Gimnastă goală în Playboy
Pagina a fost generata in 0.3185 secunde