Dansul i-a adus Biancăi 18.000 de euro într-o lună

326
Dansul i-a adus Biancăi 18.000 de euro într-o lună - bianca-1353340964.jpg
Concursul de la Pro tv i-a lăsat amintire Drăgușancăi multe vânătăi și răni, dar și o sumă frumușică de bani

Și-a pus în joc sănătatea și nervii, dar n-a fost în zadar, chiar dacă Bianca Drăgușanu a fost eliminată din competiția "Dansez pentru tine". Totuși, roșcata a avut de câștigat. Mai precis, 18.000 de euro, o sumă fabuloasă, poate, pentru telespectatorii care i-au urmărit evoluția în concurs, dar nu și pentru Bianca.


Săptămânal, Bianca Drăgușanu participă la evenimente unde este invitată fie ca oaspete de onoare, fie ca să prezinte modă. Din aceste contracte, roșcata câștigă sume frumușele, între 1.500 și 2.000 de euro, în funcție de eveniment și de locul unde se desfășoară. Doar săptămâna aceasta, imediat după ieșirea din concursul "Dansez pentru tine", Bianca va încasa în jur de 6.000 de euro, căci participă la trei evenimente. În plus, ea este angajată de patru ani, cu carte de muncă, la fabrica de haine Atmosphere Fashion, unde este manager.

Chiar dacă nu duce lipsa banilor și nu este deloc talentată la dans, Bianca a acceptat provocarea de a intra în competiția visurilor. Astfel, timp de o lună și jumătate, s-a antrenat și și-a dat toată silința ca parteneră de dans pentru Vasile Soldea, zis Carol. Pentru efortul ei, vedeta a fost remunerată cu 4.500 de euro pe ediție, așa cum spune o sursă din cadrul televiziunii.

Cum în cea de-a patra săptămână a părăsit concursul, roșcata a apucat să încaseze până acum doar de patru ori suma stabilită, adică 18.000 de euro.

Vineri noapte, imediat după terminarea transmisiei directe de la "Dansez", Bianca și iubitul ei, Adrian Cristea, au dat o fugă într-un club, acolo unde o amică de-a vedetei și-a aniversat ziua de naștere.

"N-a putut să stea nici o oră, cred că doar vreo 40 de minute. Era extrem de obosită și abia se ținea pe picioare", a povestit o amică de-a vedetei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9539 secunde