Daniela Crudu se pregătește să devină mamă

154
De dragul lui a renunțat la cluburi, la prezentări de modă și la emisiunea "Un show păcătos". Este vorba despre Daniela Crudu, cea care se simte pregătită să meargă mai departe cu gesturile prin care să-i arate lui Mihai Costea cât de mult îl iubește. Așa că îi va face un copil.

Daniela Crudu li s-a confesat apropiaților că iubitul ei își dorește foarte mult să intre în rândul tăti-cilor tineri de la Steaua. Cum do-rința lui Nilă e lege pentru frumoasa brunetă, nu e exclus ca ea să o pună în aplicare.

Daniela vrea o fetiță, iar Mihai, un băiat. Însă, până când va sosi barza, cei doi amorezi exersează rolurile de părinți cu un câine din rasa Bichon. Și dacă tot vor să devină o familie, cei doi și-au propus să-și ridice o vilă în Pipera, pentru ca moștenitorul lor să crească departe de agitația Capitalei. Cum Daniela a început să câștige tot mai bine, bugetul nu va fi o problemă pentru ei.

Asta pentru că Daniela a ajuns să aducă în casă destui bani din contractele pe care le are. Numai pentru emisiunea Bingo Metropolis, bruneta primește un onorariu de 2.000 de euro lunar. Și cum peste vară va apărea și în emisiunea estivală pe care o va prezenta Pepe, Cruduța va mai adăuga în cont încă 3.000 de euro. Per total, 5.000 de euro. Iar iubitul ei, Mihai Costea, aduce acasă, lunar, 10.000 de euro, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6043 secunde