Daniela Crudu, pusă la punct de Leo de la Strehaia

524
1
Daniela Crudu, pusă la punct de Leo de la Strehaia - danielacrudu-1380632087.jpg
Supărat că a pierdut bolidul în valoare de 50.000 de euro, Leo de la Strehaia le atacă pe Daniela Crudu și Loredana Chivu.

În urmă cu doi ani, Leo de la Strehaia a făcut o pasiune nebună pentru Daniela Crudu, însă cum aceasta nu i-a dat atenție, bărbatul s-a gândit să-i cumpere dragostea. "Prințul țiganilor" susține că bruneta ar fi acceptat banii, însă nu și-ar fi respectat promisiunea.

Acum o altă asistentă "păcătoasă" i-ar fi pus inima pe jar acestuia, iar procedeul ar fi fost același ca în cazul Cruduței. De data aceasta, Leo susține că i-ar fi dăruit Loredanei Chivu un bolid de 50.000 de euro ca să se iubească cu el, dar nici de data aceasta nu i-a ieșit manevra, scrie click.ro. Disperat că a pierdut foarte mulți bani și a rămas și cu dorința neîmplinită, Leo de la Strehaia le-a atacat dur pe cele două fete:

"Eu i-am oferit 50 de milioane, restul i-a cerut. Daniela Crudu e o fomistă, iar Loredana o fripturistă! Chiar mi-au luat banii frate!", a de-clarat bărbatul supărat, pentru Ring.

Comentează știrea

noni
2 octombrie 2013
ce jeg

nici pe bani , nu se culca femeile cu tiganii, bravo lor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5323 secunde