Dana Săvuică, vacanță de cinci stele alături de soț

483
Dana Săvuică, vacanță  de cinci stele alături de soț - danasavuica-1341754204.jpg
Ce mod mai frumos de a sărbători 19 ani de căsnicie decât o vacanță în Insula Rhodos? Dana Săvuică și soțul său, Răzvan, au făcut o escapadă de cinci stele pe tărâmul soarelui și au bifat cele mai frumoase obiective turistice.

Au închiriat un jeep Suzuki Jimny și au pornit în turul insulei, vizitând coasta de vest cu deschidere către Marea Egee. Au ajuns la Valea Fluturilor, la castelul Monolithos, trecând prin sate pitorești, cocoțate pe dealuri și munți, pline cu livezi de măslini, portocali și lămâi.

Dana și Răzvan au ajuns și în sudul insulei, la plaja Prasonisi, celebră pentru un fenomen natural inedit: întâlnirea celor două mări, Egee și Mediterană.

Împreună cu soțul, Dana a stat la Hotelul Kresten Royal and Spa, de cinci stele, situat la 6 km de Orașul Vechi Rhodos și de Izvoarele Minerale Kallithea. Resortul construit recent este amplasat pe dealul magnific din stațiunea Kallithea.

"Îl veți găsi într-un sit de carieră antică, ce creează impresia de liniște și de relaxare. Estetic, îți taie răsuflarea, vei găsi aici oameni calzi, servicii excelente și atenție pentru fiecare detaliu. Poți practica tenis, baschet, fotbal, volei, iar echipa de animație este la dispoziția oaspeților cu activități pentru copii, gimnastică de dimineață, mini disco și spectacole de divertisment seara", a declarat vedeta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : Gata cu școala!!!
Pagina a fost generata in 2.0379 secunde