Dana Săvuică își lasă fiica să pozeze în Playboy

1153
Dana Săvuică își lasă fiica să pozeze în Playboy - danasavuica-1358955788.jpg
Întrebată dacă ar accepta ca fiica ei să pozeze în Playboy, Dana Săvuică susține că ar putea înțelege dacă Julie decide să îi urmeze exemplul și să pozeze nud, într-o zi. Cu toate acesta, Dana Săvuică ține să precizeze că fata ei nu este genul care să apară goală.

"Fiind majoră, este opțiunea ei ce dorește să facă în viață. Eu pot doar să-i dau un sfat. Cu toate acestea, Julie nu este genul care să pozeze sexy și mai mult, dacă dorește să facă o carieră în științe politice, nici nu îi recomand să apară în publicații sexy", a declarat Dana Săvuică pentru protv magazin.ro.


"Julie are o personalitate puternică. Își dorește să reușească singură în viață și cred că, uneori, nu-i convine că este fata Danei Săvuică. Cu toate acestea, vocea ei este incredibilă și merită să se concentreze pe acest domeniu. A făcut ceva pași mărunți dar s-a izbit de unele situații în care trebuia să facă compromisuri cum ar fi să își neglijeze școala. Acum este studentă la Științe Politice secția engleză din cadrul Universității și poate că își va organiza timpul astfel încât să pătrundă în această lume. Moda este o pasiune pe care a reușit s-o transpună într-un business, lansându-și propria linie de haine, Juliette, tot pe Stilago, ea fiind imaginea și pozând ca model", a mai adăugat aceasta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2547 secunde