Dan Bălan, desemnat cel mai bun interpret la premiile Music Box din Rusia

129
1
Dan Bălan, desemnat cel mai bun interpret la premiile Music Box din Rusia - danblan-1385194929.jpg
Cântărețul Dan Bălan a fost desemnat, marți, la o gală organizată la palatul Kremlin din Moscova, învingător la categoria "cel mai bun interpret" a premiilor rusești Music Box, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Fanii au fost cei care au hotărât câștigătorul, iar cu ajutorul lor artistul a reușit să adune cele mai multe voturi dintre toți nominalizații - Ivan Dorn, Irakli, Timati și Dima Bilan -, adică dublu față de locul al doilea, pe care s-a situat Bilan. Perioada de votare a durat patru luni.

Premiile Music Box, organizate în premieră de postul de radio cu același nume, sunt, pe piața muzicală din Rusia, echivalentul trofeelor MTV.

Pe lângă succesul din Rusia, Dan Bălan este în continuare unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a lansat la începutul lunii iulie un videoclip pentru piesa "Lendo Calendo", cântată împreună cu interpreta Tany Vander și cu rapperul american Brasco.

Dan Bălan, fost membru al trupei O-zone, care s-a destrămat în 2005, a ales o carieră solo la Los Angeles, iar în prezent trăiește la New York.

De atunci au urmat hiturile "Crazy Loop" (piesă inclusă pe compilații din Spania, Olanda și Japonia), "Chica Bomb" (nominalizată la Europe Music Awards 2010 la categoria "Best Romanian Act"), "Justify Sex" și "Freedom".



Comentează știrea

beat by dre black friday
1 decembrie 2013
beat by dre black friday

' but Adam Lambert has very best career beat by dre black friday http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/beat-by-dre-black-friday.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Dan Bălan atacă țara care l-a lansat
Pagina a fost generata in 1.6291 secunde